Päivityksiä muita rajoitettuja toimialoja koskevaan käytäntöön (maaliskuu 2018)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Joidenkin Google Adsin käytäntöjen ja sivujen nimiä ja järjestystä uudistetaan maaliskuussa 2018. Muutosten tarkoitus on parantaa käytäntöjen luettavuutta ja tehdä niistä helpommin ymmärrettäviä. Päivitettyjä käytäntöjen nimiä käytetään jatkossa kaikissa käytäntöihin liittyvissä toimissa ja kaikessa Google-mainostajille suunnatussa viestinnässä. Huomaa, että muutokset eivät vaikuta käytäntöjen sisältöön.

Esimerkkejä tulevista muutoksista

Jotkin käytännöt, kuten tavanomaisesti maksuttomista tuotteista veloittamisen kieltävä käytäntö, joka on tällä hetkellä Harhaanjohtaminen-käytännön epäluotettavaa toimintaa käsittelevässä kohdassa, siirretään muita rajoitettuja toimialoja koskevan käytännön alle.

Lisäksi Epäluotettava toiminta ‑käytännön nimeksi tulee Sopimaton liiketoiminta.

(Julkaistu marraskuussa 2017)