Actualització de la política sobre altres empreses restringides (març de 2018)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El març de 2017 canviarem el nom d'algunes de les nostres polítiques i pàgines de Google Ads i les reestructurarem per millorar-ne la llegibilitat i la comprensió El nou nom de les polítiques figurarà en totes les mesures legals relacionades amb les polítiques i les notificacions corresponents que rebin els anunciants de Google. Tingueu en compte que aquests canvis no afectaran les restriccions o prohibicions actuals de les polítiques.

Exemples dels canvis:

Després de la reestructuració, els anunciants veuran que algunes de les polítiques s'aplicaran com a part de la política sobre altres empreses restringides; per exemple, la que prohibeix cobrar productes típicament gratuïts, una acció que ara està classificada com a comportament poc fiable en virtut de la política sobre falsejament d'informació.

A més, la política sobre comportament poc fiable passarà a anomenar-se política sobre pràctiques empresarials inacceptables.

(Publicat el novembre de 2017)