Uppdatering av policyn om orättvis fördel (oktober 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Under oktober 2017 uppdaterar vi vårt sätt att identifiera annonser för samma eller liknande innehåll från flera konton via samma eller liknande sökfrågor. Vi tittar i synnerhet på priserna för produkter eller tjänster eller förekomsten av affiliate-baserad trafik för liknande produkter och tjänster för att avgöra om annonserna eventuellt ger en orättvis fördel.

(Upplagt i september 2017)