Update van het beleid ten aanzien van oneerlijk voordeel (oktober 2017)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In oktober 2017 updaten we de manier waarop we dezelfde of vergelijkbare content uit meerdere accounts voor dezelfde of vergelijkbare zoekopdrachten identificeren. We kijken met name naar de prijzen van producten of services of het bestaan van partnerverkeer voor vergelijkbare producten en services om te bepalen of de advertenties mogelijk leiden tot een oneerlijk voordeel.

(Gepost in september 2017)