Opdatering af politikken vedrørende urimelig fordel (okt. 2017)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I oktober 2017 opdaterer vi metoden til registrering af annoncer for det samme eller nært beslægtet indhold fra forskellige konti ved de samme eller nært beslægtede forespørgsler. Vi undersøger specifikt prissætning af produkter eller tjenester og forekomst af affilieringsbaseret trafik for nært beslægtede produkter og tjenester for at fastslå, om annoncerne giver en urimelig fordel.

Indsendt i september 2017