Actualització de la política d'avantatge deslleial (octubre de 2017)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'octubre de 2017 s'actualitzarà la manera com identifiquem els anuncis que promocionen el mateix contingut o contingut similar des de diferents comptes per a consultes iguals o semblants. Concretament, ens fixarem en els preus dels productes o serveis, o bé en l'existència de trànsit en llocs web afiliats que promocionin productes o serveis similars, per determinar si els anuncis poden crear un avantatge deslleial.

(Publicat el setembre de 2017)