Tekniska krav: HTML5-annonser (oktober 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Från oktober 2017 godkänner Google Ads inte HTML5-annonser som inte fungerar ordentligt eller som visas utan innehåll för användarna. Policyn om tekniska krav uppdateras så att den återspeglar ändringen.

(Upplagt i september 2017)