Technische vereisten: HTML5-advertenties (oktober 2017)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Vanaf oktober 2017 gaat Google Ads HTML5-advertenties afkeuren die niet correct functioneren of leeg worden weergegeven aan gebruikers. Het beleid ten aanzien van technische vereisten wordt overeenkomstig deze wijziging geüpdatet.

(Gepost in september 2017)