Felaktig framställning: Vilseledande innehåll (nov. 2017)

I november 2017 uppdaterar Google sin policy för felaktig framställning för att klargöra hur vi hanterar annonser som vilseleder eller lurar användarna att klicka på dem. I samband med detta förtydligande kommer Google att utvidga avsnittet om annonser som visar funktioner som inte fungerar. Bildannonser som visar knappar för nedladdning och installation blir inte längre tillåtna.

Policyn för felaktig framställning uppdateras för att återspegla ändringen.

(Upplagt i september 2017)