Villedende informasjon: villedende innhold (nov. 2017)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I november 2017 skal Google oppdatere retningslinjene sine for villedende informasjon, slik at det klart og tydelig kommer frem hva vi mener om annonser der hensikten er å lure eller villede brukeren til å ha interaksjoner med annonsene. Som en del av denne tydeliggjøringen skal Google utvide omfanget av det som overvåkes under benevnelsen «annonser med bilder av elementer som ikke fungerer». Det blir ikke lenger tillatt med bildeannonser med «Last ned»- eller «Installer»-knapp.

Retningslinjene for villedende informasjon skal oppdateres for å gjenspeile dette.

(Lagt ut i september 2017)