Verkeerde voorstelling: misleidende content (nov. 2017)

In november 2017 zal Google het beleid inzake verkeerde voorstelling updaten om onze positie te verduidelijken betreffende advertenties die gebruikers misleiden en met trucs overhalen tot interactie met de betreffende advertenties. Als deel van deze verduidelijking breidt Google het bereik uit van wat we controleren onder 'advertenties met functies die niet werken'. Beeldadvertenties met de knoppen Downloaden en Installeren zijn niet meer toegestaan.

Het beleid inzake verkeerde voorstelling wordt overeenkomstig deze wijziging geüpdatet.

(Gepost in september 2017)