Urigtige oplysninger: Vildledende indhold (november 2017)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Google opdaterer i november 2017 politikken vedrørende urigtige oplysninger for at tydeliggøre, hvordan vi stiller os i forhold til annoncer, der vildleder eller snyder brugeren til interaktion. Som en del af denne tydeliggørelse udvider Google omfanget af det, der overvåges under "annoncer, der viser funktioner, som ikke fungerer". Billedannoncer, der viser "Download"- og "Installer"-knapper, tillades ikke længere.

Politikken vedrørende urigtige oplysninger bliver opdateret, så den afspejler denne ændring.

(Indsendt i september 2017)