Urigtige oplysninger: Vildledende indhold (november 2017)

Google opdaterer i november 2017 politikken vedrørende urigtige oplysninger for at tydeliggøre, hvordan vi stiller os i forhold til annoncer, der vildleder eller snyder brugeren til interaktion. Som en del af denne tydeliggørelse udvider Google omfanget af det, der overvåges under "annoncer, der viser funktioner, som ikke fungerer". Billedannoncer, der viser "Download"- og "Installer"-knapper, tillades ikke længere.

Politikken vedrørende urigtige oplysninger bliver opdateret, så den afspejler denne ændring.

(Indsendt i september 2017)