Falsejament d'informació: contingut enganyós (novembre 2017)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El proper novembre de 2017, Google actualitzarà la política de falsejament d'informació a fi d'aclarir la seva posició sobre els anuncis que enganyen o manipulen l'usuari perquè hi interaccioni. En aquest sentit, Google ampliarà l'abast dels continguts supervisats sota el supòsit d'"anuncis que descriuen funcions que no van bé". Ja no s'admetran anuncis d'imatge amb botons de tipus Baixa o Instal·la.

La política de falsejament d'informació s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.

(Publicat el setembre de 2017)