Falsejament d'informació: contingut enganyós (novembre 2017)

El proper novembre de 2017, Google actualitzarà la política de falsejament d'informació a fi d'aclarir la seva posició sobre els anuncis que enganyen o manipulen l'usuari perquè hi interaccioni. En aquest sentit, Google ampliarà l'abast dels continguts supervisats sota el supòsit d'"anuncis que descriuen funcions que no van bé". Ja no s'admetran anuncis d'imatge amb botons de tipus Baixa o Instal·la.

La política de falsejament d'informació s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.

(Publicat el setembre de 2017)