Reestructuració de les polítiques editorials (novembre de 2017)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2017 canviarem el nom d'algunes de les nostres polítiques editorials de Google Ads i les reestructurarem per millorar-ne la llegibilitat i la comprensió. Totes les accions relacionades amb les polítiques i les notificacions corresponents que rebin els anunciants de Google inclouran el nou nom de les polítiques. Tingueu en compte que aquests canvis no afectaran les restriccions o prohibicions actuals.

Exemple de què canvia

Un cop s'hagi dut a terme la reestructuració, les polítiques relatives a l'ús d'espais i de números de telèfon al text dels anuncis, que actualment pertanyen al tema Estil i ortografia, figuraran separadament per facilitar als anunciants la correcció dels anuncis rebutjats.

(Publicat l'octubre de 2017)

Tanca la cerca
Aplicacions de Google