Salut: farmàcies en línia a Dinamarca (setembre de 2017)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El setembre de 2017, la política de salut de Google Ads s'actualitzarà per permetre la promoció de farmàcies en línia a Dinamarca, sempre que els anuncis compleixin la legislació local. Un cop entri en vigor la política nova, se n'actualitzarà la descripció per reflectir aquest canvi.

(Publicat l'agost de 2017)