Kampanjan lähettäminen käytäntötarkastukseen

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Jos mainoskampanjasi on hylätty tai siinä on käytäntörajoitus, tee valitus seuraamalla alla olevia ohjeita.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
    • Jos haluat siirtyä mainoksiin, klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
      1. Klikkaa Mainokset.
    • Jos haluat siirtyä elementteihin, klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
      1. Klikkaa Elementit.
  2. Vie hiiri Tila-sarakkeessa näkyvän Hylätty-tilan päälle.
  3. Jos näet Tee valitus ‑linkin, klikkaa sitä.

Huom. Jos linkkiä ei näy, kyseinen käytäntö ei salli kampanjoiden lähettämistä. Tässä tapauksessa voit muokata jokaista mainosta ja tallentaa muutokset, niin mainokset lähetetään tarkastettavaksi.

4. Valitse "Valituksen syy" ‑kohdasta Olen eri mieltä päätöksestä tai Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi.
  5. Siirry "Tee valitus seuraavista" ‑kohtaan ja valitse mainokset, joihin liittyvästä käytäntöpäätöksestä haluat tehdä valituksen.
  6. Klikkaa Lähetä.

Valituksen tilan tarkistaminen

Kun olet tehnyt valituksen, voit katsoa sen tarkastuksen tilan käytäntöjen hallintatyökalusta.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Vianetsintä-valikkoa.
  3. Klikkaa Käytäntöjen hallintatyökalu.
  4. Valitushistoria-välilehdeltä näet tiedot kaikista mainoksista, joista olet tehnyt valituksen.
    • Tila-sarakkeesta näet, onko valitus edelleen käynnissä vai valmis.
    • Tulokset-sarakkeesta näet valituksen tulokset, kuten sen, kuinka monen mainoksen tarkastuksen tila on päivitetty tarkastuksen jälkeen.

EU:n Digital Services Act ‑lain mukaiset lisäoikeudet

EU:ssa sijaitsevilla käyttäjillä ja mainostajilla voi olla muita oikeussuojakeinoja käytettävissään. Voit lukea lisää mahdollisista muista keinoista täältä.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen .