Indsend en kampagne til politikgennemgang

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Hvis din annoncekampagne bliver afvist eller begrænset på grund af en politikovertrædelse, kan du følge vejledningen nedenfor for at appellere.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
    • For annoncer skal du klikke på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
      1. Klik på Annoncer.
    • For aktiver skal du klikke på rullemenuen Aktiver i sektionsmenuen.
      1. Klik på Aktiver.
  2. Hold markøren over statussen "Afvist" i kolonnen "Status".
  3. Klik på linket Send appel, hvis det er tilgængeligt.

Bemærk! Hvis du ikke kan se dette link, skyldes det, at indsendelse af appeller vedrørende kampagner ikke er tilladt i henhold til den aktuelle politik. I så fald skal du foretage små ændringer af hver enkelt annonce og gemme dem for at aktivere en gennemgang.

4. Vælg Bestrider beslutningen eller Har foretaget ændringer for at sikre overholdelse af politikken under "Årsag til appel".
  5. Vælg de annoncer, du vil indsende en appel vedrørende, under "Appellér følgende".
  6. Klik på Send.

Tjek appelstatus

Når du har appelleret, kan du altid tjekke status for gennemgangen af din appel i Politikadministrator.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Fejlfinding i sektionsmenuen.
  3. Klik på Politikadministrator.
  4. På fanen "Appelhistorik" finder du oplysninger om alle de annoncer, du har appelleret.
    • Kolonnen "Status" viser, om appellen stadig er i gang eller er fuldført.
    • Kolonnen "Resultater" viser resultaterne af appellen, herunder det antal annoncer, hvor politikstatussen blev opdateret efter gennemgangen.

Yderligere rettigheder i henhold til EU's forordning om digitale tjenester

Brugere og annoncører i EU har muligvis yderligere muligheder for at ændre beslutninger om politiketiketter. Læs mere om disse potentielle yderligere muligheder her.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker