Seksuelt innhold: nettsteder som tilbyr postordrebruder (september 2017)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med september 2017 blir det ikke lenger tillatt å bruke Google Ads for å markedsføre nettsteder som tilbyr postordrebruder, tjenester fra internasjonale ekteskapsmeglere og datingreiser. Retningslinjene for seksuelt innhold kommer til å bli oppdatert slik at de gjenspeiler denne endringen.

(Lagt ut i august 2017)