Contingut per a adults: llocs web d'encàrrec de núvies per correu (setembre de 2017)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A partir del setembre de 2017, no es permetrà anunciar a Google Ads llocs web que promocionin l'encàrrec de núvies per correu, agències matrimonials internacionals o viatges per trobar parella. La política de contingut per a adults s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.

(Publicat l'agost de 2017)