Oppdatering om upassende innhold

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mai 2017 oppdateres Googles retningslinjer for upassende innhold slik at de omfatter farlig og nedsettende innhold. Google tillater ikke innhold som trakasserer, utnytter eller nedvurderer enkeltpersoner eller grupper, samt innhold som fremmer hat, rasisme, vold eller diskriminering rettet mot enkeltpersoner eller grupper. Denne oppdateringen erstatter og innlemmer de nåværende retningslinjene om intoleranse, trakassering og utnyttelse samt fysisk skade. Retningslinjene om upassende innhold kommer til å bli oppdatert for å gjenspeile denne endringen.

(Lagt ut i april 2017)