Actualització sobre contingut inadequat

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El maig de 2017, Google actualitzarà la política sobre contingut inadequat per tal que inclogui directrius sobre el contingut despectiu i perillós. Google no permet la publicació de contingut amb la finalitat d'assetjar, explotar o denigrar un individu o un col·lectiu; o que promogui la incitació a l'odi, el racisme, la violència o la discriminació envers un individu o un col·lectiu. Aquesta actualització modificarà les polítiques actuals sobre intolerància, danys físics, i assetjament i explotació. La política sobre contingut inadequat s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.

(Publicat l'abril de 2017)