Requisits relatius als recursos de promoció

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les extensions de promoció afegeixen informació rellevant sobre ofertes i promocions als anuncis de text. Aquestes extensions estan subjectes a les polítiques estàndard de Google Ads i als requisits que s'indiquen a sota.

Promo codes in Promotion assets

The following is not allowed:

Not allowed Text al camp Codi promocional que no sigui un codi promocional.

Exemples: descripcions de productes, números de telèfon, textos promocionals.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Related policies and common disapprovals

The following Google Ads policies are especially relevant to promotion assets and are often associated with disapprovals. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Editorial

Tots els anuncis han de complir els requisits estàndard de claredat, correcció ortogràfica i ús adequat de les majúscules i dels símbols. Consulteu la política editorial per obtenir més informació.

Marques comercials

Google pot treure anuncis o recursos en resposta a les reclamacions de propietaris de marques comercials. Els anunciants són responsables de l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.

Ofertes no disponibles

Els productes o serveis han de mostrar el preu correcte, s'han de poder trobar fàcilment a la destinació de l'anunci i han de coincidir amb els que s'indiquen als títols i a les descripcions. Consulteu la política d'ofertes no disponibles per obtenir més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política de rellevància poc clara per obtenir més informació.

Unavailable language

All ads and assets must be written in a supported language and link to a destination in a supported language. Refer to the Unsupported language policy for more information.