Actualització de la política de salut per a Eslovàquia, Portugal i la República Txeca (maig de 2017)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Al maig de 2017, la política de salut de Google Ads s'actualitzarà per permetre els anuncis de farmàcies en línia a Eslovàquia, Portugal i la República Txeca, sempre que els anuncis compleixin la legislació local. A més, els fabricants farmacèutics podran promocionar medicaments dispensats sense recepta a Eslovàquia i la República Txeca, també de conformitat amb la legislació local. Un cop s'hagi implementat la política nova, se n'actualitzarà la descripció per reflectir aquest canvi.

(Publicat el maig de 2017)