Uppdatering av policyn för hasardspel i Nordirland (april 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I april 2017 ändras policyn för spel och spelande avseende annonser i Storbritannien och Nordirland. När ändringen har trätt i kraft är det inte längre tillåtet att visa annonser om hasardspel online och offline samt hasardspelsrelaterade produkter i Nordirland. Annonser för National Lottery är däremot tillåtna även i fortsättningen. Endast annonsörer med licens från Gambling Commission har rätt att visa annonser i Storbritannien. Policybeskrivningen kommer att uppdateras så att den återspeglar ändringen.

(upplagt i mars 2017)