Oppdatering av retningslinjene for gambling for Nord-Irland (april 2017)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Retningslinjene for gambling og spill endres i april 2017. Endringen gjelder spesifikt for annonser som vises i Storbritannia og Nord-Irland. Det kan ikke vises annonser for nettgambling, gambling utenfor nettet eller gamblingrelaterte produkter i Nord-Irland. Det er fortsatt tillatt med annonser for det nasjonale lotteriet. Bare annonsører som er lisensiert av den britiske gamblingkommisjonen, kan vise annonser i Storbritannia. Beskrivelsen av retningslinjene oppdateres slik at den gjenspeiler denne endringen.

(Lagt ut i mars 2017)