Opdatering af politikken vedrørende hasardspil for Nordirland (april 2017)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Politikken vedrørende hasardspil og spil ændres i april 2017 (specifikt for annoncer, der vises i Storbritannien og Nordirland). Når politikken ændres, er det ikke længere tilladt at vise annoncer for onlinehasardspil, offlinehasardspil og annoncer for hasardspilrelaterede produkter i Nordirland. Det er fortsat tilladt at vise annoncer for det nationale lotteri (National Lottery). Det er kun annoncører, der har en licens fra de britiske spillemyndigheder (Gambling Commission), der kan vise annoncer i Storbritannien. Beskrivelsen af politikken bliver opdateret, så den afspejler denne ændring.

Indsendt i marts 2017