Omorganisering av retningslinjene for redaksjonelle regler og krav til destinasjoner (mars 2017)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mars 2017 omdøper og omorganiserer vi visse Google Ads-retningslinjer og -sider for at de skal bli lettere å lese og forstå. Alle tiltak i forbindelse med retningslinjene og all tilhørende kommunikasjon med Google-annonsører kommer til å inneholde de oppdaterte navnene på retningslinjene. Vær oppmerksom på at disse endringene ikke påvirker omfanget av begrensningene eller forbudene i de enkelte retningslinjene.

Her er noen eksempler på det vi endrer:

Etter omorganiseringen kommer annonsører til å se at noen av retningslinjene våre, for eksempel de om utilstrekkelig originalt innhold, som for øyeblikket er en del av retningslinjene for misbruk av annonsenettverket, kommer til å inngå i og bli håndhevet i tråd med retningslinjene for krav til destinasjoner.

Noen av retningslinjene knyttet til uklart innhold, som er en del av de redaksjonelle retningslinjene, blir kommunisert via og håndhevet i tråd med retningslinjene for stil og staving og uidentifiserte bedrifter.

(Lagt ut i februar 2017)