Update voor kansspelgerelateerde advertenties in Frankrijk (februari 2017)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid ten aanzien van kansspelgerelateerde content in advertenties die Frankrijk targeten, wordt in februari 2017 geüpdatet. De update verduidelijkt dat verzamelsites die een kansspelcertificering willen ontvangen en op Frankrijk getargete advertenties willen weergeven, alleen links mogen bevatten naar ARJEL-gelicentieerde aanbieders en een bericht op hun bestemmingspagina moeten weergeven waarin gebruikers worden gewaarschuwd tegen overmatig of pathologisch gamen. De beleidsbeschrijving wordt geüpdatet op basis van deze verduidelijking.

(Gepubliceerd in januari 2017)