Update voor kansspelgerelateerde advertenties in Frankrijk (februari 2017)

Het Google Ads-beleid ten aanzien van kansspelgerelateerde content in advertenties die Frankrijk targeten, wordt in februari 2017 geüpdatet. De update verduidelijkt dat verzamelsites die een kansspelcertificering willen ontvangen en op Frankrijk getargete advertenties willen weergeven, alleen links mogen bevatten naar ARJEL-gelicentieerde aanbieders en een bericht op hun bestemmingspagina moeten weergeven waarin gebruikers worden gewaarschuwd tegen overmatig of pathologisch gamen. De beleidsbeschrijving wordt geüpdatet op basis van deze verduidelijking.

(Gepubliceerd in januari 2017)