Päivitys rahapeleihin liittyviin mainoksiin Ranskassa (helmikuu 2017)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin rahapeleihin liittyvän sisällön mainostamista Ranskassa koskevaa käytäntöä päivitetään helmikuussa 2017. Päivityksen myötä selvennetään, että jos kokoavat sivustot haluavat rahapeliluvan ja jos niillä halutaan näyttää Ranskaan kohdennettuja mainoksia, sivustoilla saa olla linkkejä vain ARJELilta toimiluvan saaneiden toimijoiden sivustoille. Näiden sivustojen aloitussivulla on lisäksi näytettävä varoitus liiallisesta pelaamisesta tai peliriippuvuudesta. Käytännön kuvaus päivitetään tämän selvennyksen jälkeen.

(Julkaistu tammikuussa 2017)