Hälso- och sjukvård: Rekrytering till kliniska prövningar i Nya Zeeland (januari 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om hälso- och sjukvård kommer att ändras i januari 2017. Marknadsföring av rekrytering till kliniska prövningar kommer att tillåtas i enlighet med lokal lagstiftning i Nya Zeeland. När den nya policyn träder i kraft uppdateras policybeskrivningen för att återspegla ändringen.

(Upplagt i januari 2017)