Gezondheidszorg: werving voor klinische proeven in Nieuw-Zeeland (januari 2017)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid ten aanzien van gezondheidszorg wordt in januari 2017 gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd, zodat de promotie van werving voor klinische proeven wordt toegestaan in overeenstemming met de lokale wetten in Nieuw-Zeeland. Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving op basis van deze wijziging herzien.

(Gepubliceerd in januari 2017)