Salut: selecció de participants per a assajos clínics a Nova Zelanda (gener de 2017)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre el contingut relacionat amb la salut es modificarà el gener de 2017. A partir d'aleshores, la política permetrà promocionar la selecció de participants per a assajos clínics d'acord amb la legislació local de Nova Zelanda. Un cop la nova política sigui efectiva, n'actualitzarem la descripció perquè reflecteixi aquest canvi.

(Publicat el gener de 2017)