Opdatering af politikken vedrørende Google Ads API (AdWords API) (januar 2017)

I januar 2017 opdaterede vi politikkerne vedrørende Google Ads API (AdWords API) for at præcisere, at Google Ads API-brugere (AdWords API) skal overholde Google Ads-politikkerne og vilkårene og betingelserne for Google Ads. Vi har også opdateret formuleringerne, der oplyser om konsekvenserne ved overtrædelse af disse politikker.

Indsendt i januar 2017