Actualització de les polítiques sobre l'API de Google Ads (API d'AdWords (gener de 2017))

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El gener de 2017 vam actualitzar les polítiques sobre l'API de Google Ads (API d'AdWords) per aclarir que els usuaris d'aquesta API han de complir les polítiques i els termes i condicions de Google Ads. També vam modificar el text sobre les conseqüències que suposa infringir aquestes polítiques.

(Publicat el gener de 2017)