Andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger (februar 2017)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I februar 2017 indfører Google Ads som en el af et betaprogram bekræftelseskontroller for låsesmede og blikkenslagere (herunder formidlere af disse tjenester), der målretter annoncer mod Los Angeles. Når den nye politik træder i kraft, og så længe betaprogrammet kører, opdateres politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, så den afspejler denne ændring.jj

Indsendt i januar 2017