Hvad sker der, hvis du overtræder vores politikker?

For at sikre brugerne en sikker og positiv oplevelse kræver Google, at annoncører overholder alle gældende love og bestemmelser foruden Google Ads-politikkerne. Annoncer, udvidelser, destinationer og andet indhold, der overtræder disse politikker, kan blokeres på Google Ads-platformen og tilknyttede netværk.

Google kan reagere på forskellige månder, afhængigt af hvor alvorlig overtrædelsen er. Herunder kan du se en liste over de forskellige måder, vi håndhæver politikker og love på.

Afvisning af annonce eller udvidelse

Annoncer og udvidelser, der ikke overholder Google Ads-politikkerne, afvises muligvis. En afvist annonce kan ikke vises, før overtrædelsen af politikken er fjernet, og annoncen er blevet godkendt. I Google Ads kan du se dette i kolonnen Status. Få oplysninger om, hvordan du retter en afvist annonce.

Suspendering af konto

En konto kan blive suspenderet, hvis du har flere overtrædelser eller én alvorlig overtrædelse. Hvis dette sker, vises der ikke længere nogen annoncer på den suspenderede konto, og vi accepterer muligvis ikke annoncer fra dig længere. Relaterede konti kan også blive suspenderet, og dine nye konti kan blive suspenderet automatisk. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Deaktivering af remarketingliste

Remarketinglister, der ikke overholder politikken vedrørende tilpasset annoncering, deaktiveres muligvis, hvilket betyder, at disse lister ikke længere kan bruges i forbindelse med annoncekampagner, og at der ikke kan føjes nye brugere til listerne. Restriktionerne i forbindelse med listeoprettelse kan både gælde individuelle websider og hele websites eller apps.

Gennemgang med hensyn til overholde af politikker

Vi kan til enhver tid gennemgå din virksomhed for at kontrollere, at den overholder politikken vedrørende Kundematch. Hvis vi kontakter dig for at anmode om oplysninger, der er relateret til overholdelse, er du forpligtet til at svare os inden for rimelig tid og til hurtigt at foretage eventuelle påkrævede handlinger med henblik på at overholde vores politikker. Hvis du har en managerkonto, kontakter vi muligvis også administratorerne af dine administrerede konti for at sikre, at kontiene overholder politikkerne.