Krav på dynamiska sökannonser

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Dynamiska sökannonser genererar automatiskt annonser och sökord för en kampanj utifrån innehållet på målsidan. Dynamiska sökannonser måste följa standardpolicyerna för Google Ads. Nedan kan du läsa mer om överträdelser av AdWords-policyer som är vanliga i samband med detta annonsformat.

Duplicate URLs in page feed

The following is not allowed:

Duplicate webpage URLs in your page feed are not allowed. Make sure that your page feed contains only unique URLs.

Related policies and common disapprovals

Varumärken

Google kan komma att ta bort annonser och tillgångar vid klagomål från varumärkesägare. Annonsörerna ansvarar själva för att användningen av varumärken är korrekt i annonstext, tillgångar och företagsinformation. Mer information finns i varumärkespolicyn.

Icke fungerande destination

Google kan komma att ta bort annonser och tillgångar vid klagomål från varumärkesägare. Annonsörerna ansvarar själva för att användningen av varumärken är korrekt i annonstext, tillgångar och företagsinformation. Mer information finns i varumärkespolicyn.

Alla webbadresser måste leda till målwebbsidor som är korrekt konfigurerade och fungerar som de ska. Mer information finns i policyn för icke fungerande destination.

Redaktionella krav

Google kan komma att ta bort annonser och tillgångar vid klagomål från varumärkesägare. Annonsörerna ansvarar själva för att användningen av varumärken är korrekt i annonstext, tillgångar och företagsinformation. Mer information finns i varumärkespolicyn.

Standardkraven för tydlighet, korrekt stavning samt användning av stora bokstäver och symboler gäller alla annonser. Mer information finns i riktlinjerna för annonstext.