Krav til dynamiske søkeannonser

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Med dynamiske søkeannonser genereres det automatisk annonser og søkeord til en kampanje på grunnlag av innholdet på landingssiden. Dynamiske søkeannonser er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads. Nedenfor finner du informasjon om vanlige problemer knyttet til overholdelse av AdWords-retningslinjene for dette formatet.

Duplicate URLs in page feed

The following is not allowed:

Duplicate webpage URLs in your page feed are not allowed. Make sure that your page feed contains only unique URLs.

Related policies and common disapprovals

Varemerker

Google kan fjerne annonser eller elementer etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker riktig i annonsetekst, appressurser og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.

Destinasjonssider som ikke fungerer

Google kan fjerne annonser eller elementer etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker riktig i annonsetekst, appressurser og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.

Alle nettadresser må føre til destinasjonsnettsider som er riktig konfigurert og fungerer som de skal. Du finner mer informasjon i retningslinjene for destinasjonssider som ikke fungerer.

Redaksjonelle krav

Google kan fjerne annonser eller elementer etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker riktig i annonsetekst, appressurser og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.

Standardkravene knyttet til klarhet, rettskrivning og bruk av store bokstaver og symboler gjelder for alle annonser. Du finner mer informasjon i de redaksjonelle retningslinjene.