Vereisten voor dynamische zoekadvertenties

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Dynamische zoekadvertenties genereren automatisch advertenties en zoekwoorden voor een campagne op basis van de content van een bestemmingspagina. Dynamische zoekadvertenties vallen onder het standaard Google Ads-beleid. Hieronder vindt u informatie over Google Ads-beleidsproblemen die vaak voorkomen in combinatie met deze indeling.

Duplicate URLs in page feed

The following is not allowed:

Duplicate webpage URLs in your page feed are not allowed. Make sure that your page feed contains only unique URLs.

Related policies and common disapprovals

Handelsmerken

Google kan advertenties of componenten verwijderen na klachten van eigenaren van handelsmerken. Adverteerders zijn verantwoordelijk voor het juiste gebruik van handelsmerken in hun advertentietekst, componenten en bedrijfsinformatie. Lees het beleid voor handelsmerken voor meer informatie.

Bestemming werkt niet

Google kan advertenties of componenten verwijderen na klachten van eigenaren van handelsmerken. Adverteerders zijn verantwoordelijk voor het juiste gebruik van handelsmerken in hun advertentietekst, componenten en bedrijfsinformatie. Lees het beleid voor handelsmerken voor meer informatie.

Alle URL's moeten naar bestemmingspagina's leiden die correct zijn ingesteld en goed werken. Lees het beleid voor bestemmingen die niet werken voor meer informatie.

Redactioneel

Google kan advertenties of componenten verwijderen na klachten van eigenaren van handelsmerken. Adverteerders zijn verantwoordelijk voor het juiste gebruik van handelsmerken in hun advertentietekst, componenten en bedrijfsinformatie. Lees het beleid voor handelsmerken voor meer informatie.

De standaardvereisten voor duidelijkheid, correcte spelling, hoofdlettergebruik en het gebruik van symbolen gelden voor alle advertenties. Lees het redactionele beleid voor meer informatie.