Dynaamisia hakumainoksia koskevat vaatimukset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Dynaamiset hakumainokset luovat kampanjalle automaattisesti mainoksia ja avainsanoja laskeutumissivun sisällön perusteella. Dynaamisiin hakumainoksiin sovelletaan Google Adsin vakiokäytäntöjä. Katso alta lisätietoja Google Adsin käytäntöihin liittyvistä ongelmista, joita esiintyy tavallisesti tämän mainosmuodon yhteydessä.

Duplicate URLs in page feed

The following is not allowed:

Duplicate webpage URLs in your page feed are not allowed. Make sure that your page feed contains only unique URLs.

Related policies and common disapprovals

Tavaramerkit

Google saattaa poistaa mainoksia tai elementtejä tavaramerkin omistajien tekemien valitusten perusteella. Mainostajat ovat vastuussa siitä, että tavaramerkkejä käytetään asianmukaisesti mainostekstissä, elementeissä ja yritystiedoissa. Lue lisää tavaramerkkikäytännöstä.

Toimimaton kohde

Google saattaa poistaa mainoksia tai elementtejä tavaramerkin omistajien tekemien valitusten perusteella. Mainostajat ovat vastuussa siitä, että tavaramerkkejä käytetään asianmukaisesti mainostekstissä, elementeissä ja yritystiedoissa. Lue lisää tavaramerkkikäytännöstä.

Kaikkien URL-osoitteiden on johdettava toimiville sivuille, jotka on määritetty oikein. Lue lisää toimimatonta kohdetta koskevasta käytännöstä.

Oikeakielisyys

Google saattaa poistaa mainoksia tai elementtejä tavaramerkin omistajien tekemien valitusten perusteella. Mainostajat ovat vastuussa siitä, että tavaramerkkejä käytetään asianmukaisesti mainostekstissä, elementeissä ja yritystiedoissa. Lue lisää tavaramerkkikäytännöstä.

Yleiset selkeyteen, oikeinkirjoitukseen, kirjainkokoon ja symbolien käyttöön liittyvät vaatimukset koskevat kaikkia mainoksia. Lue lisää oikeakielisyyttä koskevasta käytännöstä.