Requisits dels anuncis dinàmics de cerca

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis dinàmics de la cerca generen automàticament anuncis i paraules clau per a una campanya a partir del contingut d'una pàgina de destinació. Aquest tipus d'anuncis estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard. A continuació trobareu informació sobre els problemes relacionats amb les polítiques d'AdWords que solen afectar aquest format d'anunci.

Duplicate URLs in page feed

The following is not allowed:

Duplicate webpage URLs in your page feed are not allowed. Make sure that your page feed contains only unique URLs.

Related policies and common disapprovals

Marques comercials

Google pot treure anuncis o recursos en resposta a les reclamacions de propietaris de marques comercials. Els anunciants són responsables de l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.

Destinació que no funciona

Google pot treure anuncis o recursos en resposta a les reclamacions de propietaris de marques comercials. Els anunciants són responsables de l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.

Tots els URL han de dirigir a pàgines web de destinació que funcionin i s'hagin configurat correctament. Consulteu la política de destinació que no funciona per obtenir més informació.

Editorial

Google pot treure anuncis o recursos en resposta a les reclamacions de propietaris de marques comercials. Els anunciants són responsables de l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.

Els requisits estàndard de claredat, correcció ortogràfica i ús adequat de les majúscules i dels símbols són d'aplicació per a tots els anuncis. Consulteu la política editorial per obtenir més informació.