Requisits dels anuncis dinàmics de la cerca

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis dinàmics de la cerca generen automàticament anuncis i paraules clau per a una campanya a partir del contingut d'una pàgina de destinació. Aquest tipus d'anuncis estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard. A continuació trobareu informació sobre els problemes relacionats amb les polítiques d'AdWords que solen afectar aquest format d'anunci.

URL duplicats al feed de pàgines

No es permet el següent:

No es permeten els URL de pàgines web duplicats al vostre feed de pàgines. Assegureu-vos que el feed de pàgines només contingui URL únics.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Marques comercials

Google pot treure anuncis o extensions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.

Destinació que no funciona

Google pot treure anuncis o extensions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.

Tots els URL han de dirigir a pàgines web de destinació que funcionin i s'hagin configurat correctament. Consulteu la política Destinació que no funciona per obtenir més informació.

Editorial

Google pot treure anuncis o extensions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.

Tots els anuncis han de complir els requisits estàndard de claredat, correcció ortogràfica i ús adequat de les majúscules i dels símbols. Consulteu la política Editorial per obtenir més informació.