Omorganisering av retningslinjer for annonseformater (november 2016)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I november 2016 omorganiserer vi og endrer navn på retningslinjene våre for annonseformater for å gjøre dem mer forståelige og lettere å lese. Enkelte tiltak knyttet til retningslinjene og all kommunikasjon med Google-annonsører i den forbindelse kommer til å inneholde de oppdaterte navnene på retningslinjene. Disse endringene påvirker imidlertid ikke det nåværende omfanget av begrensningene eller forbudene i retningslinjene våre.

Eksempler på endringer

De fleste tekniske spesifikasjonene for annonseformater flyttes fra Retningslinjer for Google Ads-siden i brukerstøtten til brukerstøtten for Google Ads etter omorganiseringen. Tekniske spesifikasjoner for bildeannonser blir for eksempel tilgjengelige i brukerstøtten for Google Ads.

Enkelte retningslinjer knyttet til formater deles opp i egne emner, slik at det blir enklere for annonsører å feilsøke problemer. Retningslinjen «Bruk av nøyaktige og aktuelle anmeldelser» under «Elementer for anmeldelser» deles for eksempel opp i to nye emner – «Unøyaktige anmeldelser» og «Utdaterte anmeldelser».

(Lagt ut i oktober 2016)