Ændring af vores politikker vedrørende annonceformater (nov. 2016)

I november 2016 omdøber og ændrer vi vores politikker vedrørende annonceformater for at gøre dem lettere at læse og forstå. Visse politikrelaterede handlinger og de tilhørende meddelelser til Google-annoncører kommer til at indeholde nye politiknavne. Disse ændringer har dog ingen indvirkning på de ting, der i øjeblikket er begrænset eller forbudt i henhold til vores politikker.

Eksempler på, hvad der bliver ændret

Størstedelen af de tekniske specifikationer for annonceformater flyttes fra Hjælp til Google Ads-politikker til Hjælp til Google Ads. Eksempelvis er de tekniske specifikationer for billedannoncer fremover tilgængelige i Hjælp til Google Ads.

Visse formatrelaterede politikker opdeles i særskilte politikemner for at gøre det lettere for annoncører at foretage fejlfinding. Eksempelvis bliver politikken "Brug korrekte og aktuelle anmeldelser" omdøbt og opdelt i to politikemner, "Ukorrekte anmeldelser" og "Forældede anmeldelser".

Indsendt i oktober 2016