Ændring af vores politikker vedrørende annonceformater (nov. 2016)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I november 2016 omdøber og ændrer vi vores politikker vedrørende annonceformater for at gøre dem lettere at læse og forstå. Visse politikrelaterede handlinger og de tilhørende meddelelser til Google-annoncører kommer til at indeholde opdaterede politiknavne. Disse ændringer har ingen indvirkning på områder, der i øjeblikket er underlagt begrænsninger eller forbud i henhold til vores politikker.

Eksempler på, hvad der bliver ændret

Størstedelen af de tekniske specifikationer for annonceformater flyttes fra Hjælp til Google Ads-politikker til Hjælp til Google Ads. Eksempelvis er de tekniske specifikationer for billedannoncer fremover tilgængelige i Hjælp til Google Ads.

Visse formatrelaterede politikker opdeles i særskilte politikemner for at gøre det lettere for annoncører at foretage fejlfinding. Eksempelvis bliver politikken "Brug korrekte og aktuelle anmeldelser" (under Aktiver til anmeldelser) omdøbt og opdelt i to politikemner, "Ukorrekte anmeldelser" og "Forældede anmeldelser".

Indsendt i oktober 2016