Reestructuració de les polítiques de formats d'anunci (novembre de 2016)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2016 canviarem el nom de les nostres polítiques de formats d'anunci i les reestructurarem per millorar-ne la llegibilitat i la comprensió. Algunes de les accions relacionades amb les polítiques i els missatges corresponents que s'enviïn als anunciants de Google inclouran el nom actualitzat de les polítiques. Aquests canvis, però, no afectaran les restriccions ni les prohibicions actuals que estableixen les polítiques.

Exemples de què canviarà

Un cop la reestructuració s'hagi fet efectiva, la majoria de les especificacions tècniques per a formats d'anunci es mouran del Centre d'ajuda de les polítiques de Google Ads al Centre d'ajuda de Google Ads. Per exemple, les especificacions tècniques per als anuncis d'imatge estaran disponibles al Centre d'ajuda de Google Ads.

Algunes polítiques de formats d'anunci es dividiran en diferents temes per ajudar els anunciants a resoldre problemes. Per exemple, la política "Utilitzar ressenyes precises i actuals" que figura a Recursos de ressenya canviarà de nom i es dividirà en dos temes de polítiques: Ressenyes inexactes i Ressenyes antigues.

(Publicat l'octubre de 2016)