Reestructuració de les polítiques de formats d'anunci (novembre de 2016)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2016 canviarem el nom de les nostres polítiques de formats d'anunci i les reestructurarem per millorar-ne la llegibilitat i la comprensió. Algunes accions relacionades amb les polítiques i les notificacions corresponents que rebin els anunciants de Google inclouran el nou nom de les polítiques. Aquests canvis, però, no afectaran les restriccions o prohibicions actuals que estableixen les polítiques.

Exemples de què canviarà

Un cop la reestructuració s'hagi fet efectiva, la majoria de les especificacions tècniques per a formats d'anunci es mouran del Centre d'ajuda de polítiques de Google Ads al Centre d'ajuda de Google Ads. Per exemple, les especificacions tècniques per a anuncis d'imatge estaran disponibles al Centre d'ajuda de Google Ads.

Algunes polítiques de formats d'anunci es dividiran en diferents temes per ajudar els anunciants a resoldre problemes. Per exemple, la política "Utilitzar ressenyes precises i actuals" que figura a Extensions de ressenya canviarà de nom i es dividirà en dos temes de polítiques: Ressenyes inexactes i Ressenyes antigues.

(Publicat l'octubre de 2016)