Geüpdatet beleid voor verzameling en gebruik van gegevens in gepersonaliseerde advertenties

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Begin oktober 2016 wordt het beleid inzake de verzameling en het gebruik van gegevens in gepersonaliseerde advertenties geüpdatet. In ons bestaande beleid beperken we het gebruik van remarketinglijsten om een te kleine doelgroep te targeten. Dit wordt in het geüpdatete beleid toegelicht.

Geplaatst: oktober 2016