Update van het beleid ten aanzien van advertentie-extensies (september 2016)

In september 2016 updaten we ons beleid voor de onderstaande advertentie-extensies. Als onderdeel van deze update staan we toe dat specifieke advertentie-extensies worden weergegeven met advertenties die beperkte content bevatten.

Deze wijziging is van toepassing op de volgende advertentie-extensies:

• Sitelinkextensies
  • Highlight-extensies
  • Website-informatie
  • Oproepextensies
  • Locatie-extensies
  • Recensie-extensies
  • Advertentieaanpassers
  • Prijsextensies
  • Verkopersbeoordelingen

Deze beleidswijziging is van toepassing op alle talen die beschikbaar zijn voor elke afzonderlijke extensie. Als gevolg van deze update kunnen adverteerders hun voorraad voor advertentie-extensies uitbreiden en gebruikers meer keuzes bieden. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt het beleid ten aanzien van advertentie-indelingen en -functies op basis van deze wijziging geüpdatet.

(Geplaatst in augustus 2016)