Actualització de les polítiques sobre extensions d'anunci (setembre de 2016)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El setembre de 2016 actualitzarem les nostres polítiques sobre les extensions d'anunci de la llista següent. Amb aquesta actualització, determinades extensions d'anunci es podran mostrar amb anuncis que incloguin contingut restringit.

Aquest canvi afecta les extensions d'anunci següents:

• Extensions d'enllaços de lloc
  • Extensions de text destacat
  • Fragments del lloc
  • Extensions de trucada
  • Extensions d'ubicació
  • Extensions de ressenya
  • Personalitzadors d'anuncis
  • Extensions de preus
  • Puntuacions dels venedors

Aquest canvi de política s'aplica a tots els idiomes disponibles per a cada extensió. Amb aquesta actualització, els anunciants podran ampliar el seu inventari d'extensions d'anunci i proporcionar més opcions als usuaris. Un cop s'hagi implementat la nova política, les polítiques sobre funcions i formats d'anunci s'actualitzaran per reflectir aquest canvi.

(Publicat l'agost de 2016)