Andre bedrifter med begrensninger (november 2016)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I november 2016 introduseres det verifikasjonskontroller i Google Ads for låsesmeder og rørleggere (inkludert aggregatorer for disse tjenestene) som målretter annonser mot San Diego. Dette skjer som en del av et betaprogram. Etter at de nye retningslinjene trer i kraft, og så lenge betaprogrammet kjøres, gjenspeiler retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger denne endringen.

(Lagt ut i oktober 2016)